Twitter

bilde-19.png

Jeg har hatt en uke med mye Twitring, som vi kaller det. Småbabling på nett, noe som ligner på på en mellomting mellom chat og blogging. Det er gøy, det tar tid, og er sånn middels nyttig. Hvis jeg skal fortsette å bruke Twitter må jeg helt klart få balansen mer over på nyttig. Det jeg så langt har fått ut av det:

1. Fått befestet et nettverk av web 2.0 gira lærere, ikke bare ha en anelse om at noen av dem finnes der ute et sted.

2. Jeg har hatt en uformell tone, sammenlignet med blogg, nærmest dialoglignende. Nesten bekjente.

Lunsjpausen i en skuff, var det noen som sa. … forskjellen er vel at her er det selvplukkede kolleger …

3. Jeg er definert inn som en av den nye bølgen Twitterbrukere av Dagbladet. Fnis, de er rakse på den, mener jeg. Pusher en trend, spør du meg.

4. Er jeg hekta? Nja,.. joda litt.

5. Men hvor mange kan jeg egentlig følge med på før det hele kollapser?

6. Det det fungere aller best til syns jeg er, er at jeg får en melding når de andre i det uformelle nettverket har postet et nytt innlegg. Slik jeg har tenkt å gjøre det nå.

7. Gjenstår å tenke litt over hvordan Twitter kan brukes inn i undervisningen.

This entry was posted in blog, verktøy, web 2.0. Bookmark the permalink.

2 Responses to Twitter

  1. Ingunn says:

    Jeg kan egentlig bare slutte meg til dine refleksjoner. Det mest positive har vært at “de andre” har blitt litt mer virkelige for meg, og det er litt som å begynne i ny klasse. Vi viser oss litt frem, fniser og tuller litt. Etter hvert vil nok dette skalle av, og da håper jeg at vi får gleden av en mer uformell kanal enn bloggene der tips og inspirasjon raskt flyr frem og tilbake mellom oss – også når vi ikke har tid, egentlig. Alternativet er jo så kjedelig.

  2. Marita says:

    Enig med Ingunn og punktene dine, godt oppsummert, og kan fort bikke over, jf. punkt 5. Foreløpig er jeg litt usikker på undervisningspotensialet, har brukt facebook bare som en test, men det er noe med privat vs. skole/jobb som går litt for mye i hverandre, kanskje greit for elevene også at det hele ikke flyter sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>