Noen ganger ligger det man er ute etter….

….rett under øyene på en. For eksempel Jumpcut. Den har jeg jo vært borti for sikkert et år siden, uten å ha memorisert den. Nå fikk jeg tips om den via leifh, og dette er veldig artig!

Dette laget jeg på et par minutter med bilder fra Flikr. Mangler selvfølgelig bilder, og bildene hopper litt fordi jeg satte innstillingen så mange ganger at det klussa seg til, men det er småtteri å få bra ved reel bruk.

Jeg har vært ute etter en slik sak. Og endelig fant jeg den. Nå skal jeg se hvordan den tar seg ut i publisert form på bloggen. Lurer på om ikke denne kan kombineres med voicethread. Eller et annet lydopptak/lagringsprogram på nett, noen som kjenner til det?

Er egentlig ute etter den enklest måten å lage en digital fortelling på, teknisk sett og nettbasert. Noen som har et best-pratice eksempel å komme med? Noen elever har foreslått Splash-up, men det er vel mer et fotoredigeringsprogram, er inntrykket mitt.

På medielinja har vi laget med iMovie, men for ikke-Mac-brukere er ikke det noe alternativ. Jeg har lyst elevene skal kunne gjøre det nettbasert.

This entry was posted in sammensatte tekster, verktøy, video, web 2.0. Bookmark the permalink.

One Response to Noen ganger ligger det man er ute etter….

  1. Leif Harboe says:

    Denne filmen er laget med det enkleste kameraet du kan tenke deg: en mobiltelefon: http://www.jumpcut.com/view/?id=A4B40CCAD7ED11DBBC13000423CEF5F6 – laget av noen av elevene til Arne Olav Nygard – som du sikkert kjenner til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>