Forelesning om blogg

Selvfølgelig vet vi at en ppt av en forelesning på 3 timer kan klikkes gjennom på to minutter, det kan likevel gi noen nye tanker og stikkord og sammenstillinger av kunnskap. Dette var et oppdrag fra Høyskolen i Sogn og Fjordane i kurset Samarbeids- og læringsverktøy på IT-studiet.

This entry was posted in LMS, blog, digital kompetanse. Bookmark the permalink.

3 Responses to Forelesning om blogg

 1. Ingunn says:

  Dette var interessant. Jeg visste ikke om E-logg fra før – tror du ikke det kunne være et godt verktøy for u-trinnet?

 2. alb*aab says:

  Jo, eLogg er en prototype fremdeles, ettersom jeg har forstått. Kanskje jeg egentlig ikke skulle ha lagt ut kode til demoskolen, men, men..

  Det ser ut som om det er en ti-tolv skolen som er registrert.. Mer vet jeg ikke. Du kan sikkert kontakte Jon Hoem, HiB for å få mer informasjon.

 3. Jon says:

  eLogg er nok i ferd med å bli historie. Vi klarte ikke å ta dette videre fra prototypestadiet. Grunnene til dette er flere, både rettighetsmessige og økonomiske.

  Noen lekser er lært siden den gang. Når vi nå jobber med Memoz (http://infodesign.no/labels/Memoz.htm) baserer vi oss på åpen kildekode og et adskillig mer robust system. Som en del av Memoz vil det også komme ren bloggfunksjonalitet, og forhåpentligvis vil dette systemet ta opp “arven etter eLogg”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>