Med på NKUL 2008 utenfra

Har hatt det supertravelt som lærer disse to dagene, men litt har jeg fått med meg. Blant annet Øystein Johannesen sitt åpningsinnlegg. Fra Slideshare vel og merke, men viktige stikkord som rapporten om Nye nettfenomener (Kløvstad, ITU og Storsulen, Media/UiO) og SITES2006 var forsåvidt nytt for meg. Og veldig interessant å kjenne til. Det var også veldig overraskende at ikke det er blitt gjort noen nærmere studie av lærerens digitale kompetanse siden 2002 (!!). Da er min anelse egentlig bekreftet. Det var det jeg fikk inntrykk av da jeg tok ped i fjor, og leste meg opp på digital kompetanse.

Jeg sitter ikke igjen med noe inntrykk av at det skulle gjøres noe med dette. Derimot skal visstnok Lærerutanningene ‘overvåkes’…. .

Ellers får jeg med meg noen drypp her og der, gjennom Twitter får jeg en oversikt over hva som skjer overfladisk og noen umiddelbare, litt uformelle synspunkt på dette. Og går jeg inn på bloggene til de som er på NKUL, kan jeg lese sammendrag med personlige vinklinger.

Her er noen av dem som blogger fra NKUL 2008:

Marita Aksnes

Einar Berg

Frøydis Hamre

Leif Harboe

Jan Arve Overland

Ingunn Kjøl Wiig

This entry was posted in digital kompetanse, konferanse, læremiddel, skole. Bookmark the permalink.

2 Responses to Med på NKUL 2008 utenfra

  1. Leif Harboe says:

    Synd du ikke fikk til å være med. Snakka blant annet med Ragna fra Vennesla som jeg forstod du hadde hatt noe prosjekter sammen med (Mediemøter?)

  2. alb*aab says:

    Liv Marie Schou har også skrevet fra NKUL2008:
    http://livmarieschou.blogspot.com/2008/05/nkul-2008_12.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>