Introduksjonsoppgave til Photoshop

Elevene i 1MK her en introduksjonsuke til Photoshop denne uka. Løsningen på den er så utradisjonell som at en av elevene har undervisningen. Han har jobbet et år på reklamebyrå fordi har ikke var helt motivert for skole, og nå går han som tilleggselev på medielinja. Det er godt lagt opp. Han har gått gjennom verktøy for verktøy med praktiske oppgaver. Uansett, han hadde fagdag i engelsk en dag, og jeg kom derfor inn med undervisning og en oppgave:

Lag en kollasj av 5-8 bilder av høstløv. Bruk ultranære og halvtotale kvadratiske utsnitt, og ta utganspunkt i to størrelser, en stor og en liten. Et godt sted for nedlasting av bilder til formålet er www.compfight.com. Her søkte vi på ‘autumn leaves’. Oppgaven skal først og fremst være en øvelse i bruk av ‘markee’ -tool, scaleringsverktøy, og arbeid med ulike lag.

Elevene skal med tid og stunder blogge og presentere oppgaveløsningen sin. Det var mye godt arbeid. Inntil videre har dere min løsning på oppgaven:

hostbildekollasj.jpg

This entry was posted in foto, oppgave, praktisk design. Bookmark the permalink.

One Response to Introduksjonsoppgave til Photoshop

  1. Karoline says:

    Dette var eit fint bilde. Dette såg kjekt ut!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>