Good copy bad copy

FANTASTISK GOD! Dansk dokumentar fra 2007 som tar pulsen av en global delingskultur. Veldig aktuell i disse Pirate Bay – tider.

This entry was posted in kildebruk, opphavsrettigheter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Good copy bad copy

  1. Lektor Melby says:

    ja den er god. Jeg tok kontakt med regissørene og fikk tilsendt en dvd med dansk teksting. Litt usikker på om den også har gått på NRK, men har den det, går det kanskje an å få fatt i den med norsk teksting. Uansett: Jeg fikk også tilsendt manuset på engelsk, for å se om det gikk an å få til et samarbeid med engelsklærerne. Men så ble det plutselig veldig mye annet å gjøre også! Men dette er definitivt en god dokumentar som anskueliggjør veldig mye.

  2. alb*aab says:

    Vi så den på engelsk i 3Mik. Alle forstod kanskje ikke alt. Men hovedpoengene i filmen tror jeg de fikk med seg. Filmen gikk på NRK2 for et par uker sider. Det er forresten http://joepett.wordpress.com/ som tipset meg om filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>