Ta testa jeg ut Prezi med en repetisjon til 3MiK

bilde-9.png

Kort, kort om medieutvikling

Litt om informasjonsarbeid

Globalisering

Medieideologier

This entry was posted in repetisjon. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ta testa jeg ut Prezi med en repetisjon til 3MiK

 1. Morten says:

  Jeg er spent på hvordan elevene dine tok i mot Prezien. Jeg likte den godt, og har tatt i bruk flere Prezier og synes de fungerer godt fordi de er dynamiske og ikke så statiske som PPT kan være.

  Form kan være med å gi innhold. I ditt fag spesielt ettersom du underviser i et uoversiktlig medialandskap så understreker de ikke-lineære strukturene i presentasjonen.

  Har kikket litt på http://www.zoomorama.com/ også som opererer med samme prinsipp – men i større grad fokuserer på det visuelle.

  Presentasjonen din minnet meg veldig om Michael Wesch’s The Machine is US/ing Us http://www.youtube.com/watch?v=6gmP4nk0EOE

 2. Albertine says:

  Tusen takk! Det var litt av en sammenligning! Er ikke så fornøyd med avslutningen. Delen som handler om ulike medieideologier kommer litt klistra oppå. Vel, vel. Elevene så ikke noe spesielt, men de fulgte godt med og tok notatene sine flittig. Om det skyldes Prezi eller at det er en repetisjon rett før eksamen, er jo ikke gitt.. :) Skal sannelig teste ut zoomorama også. Har du laget noe i det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>