Året 2008-09…

…var et så veldig travelt år, at jeg mista helt pusten, og jeg kom meg aldri helt med hodet over vannet. En liten sjekk gjør jeg likevel. Jeg var særlig opptatt av å komme styrket ut av erfaringer med Entreprenørskap og Grafisk Design. Jeg skal prøve å få skrevet en egen post om Entreprenøskap for jeg gjorde meg mange viktige erfaringer. Det er mye pedagogisk driv i entreprenørskap, men jeg manglet kompetanse på feltet og det hele ble ikke gjennomført særlig elegant.

Da er jeg mer fornøyd meg hvordan jeg fikk gjennomført opplæringen i grafisk design. Elevene i 2MK 2008-09 leverte mange gode portefolio på slutten av året.

De nye læreplanen for 3MiK var veldig forskjellige fra tidligere. Men en ekstra eksamensform i andre enden. For å si det slik: Det er utrolig godt vi ikke får nye læreplaner hvert år! I år gleder jeg meg til å organisere opplæringen i faget. Det er blitt et utrolig bra og sammensatt fag!

Ellers skal jeg også ha et mye roligere år, med færre prosjekter og redusert stilling. Hurra! Gleder meg! Skal straks skrive blogger om noe av det jeg har tenkt å fokusere på i året 2009-2010.

This entry was posted in læring. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>