Lansering av Ungdomsbasen – opplegg for 3MK

I 3MK, altså tredje klasse på medielinja, har jeg laget et undervisningsopplegg med utgangspunkt i et oppdrag vi fikk fra Sogndal Kommune i fjor da vi drev med Ungt entreprenørskap. Vi skal lage en designmanual for Ungdomsbasen, og inne i arbeidet, ligger også utforming av plakater og flyere til lanseringen av Ungdomsbasen sitt høstprogram “Ke skjir?”, og besøk i ungdomsskoleklassene i kommunen, samt drive med informasjon om hendelsen på Facebook og på egen skole.

På lanseringen blir det stands, mini-konsert og danseforestilling. Elevene i 3MK skal dessuten stille ut 4 logoer for ungdomsbasen, der vinnergruppa får pengepremie. Jeg skal legge ut lenke til plakat, flyere og logoer etterhver. For å sikre kvaliteten på produktene har vi leid inn en profesjonell grafisk designer, Per-Magne Sviggum. Her er undervisningsopplegget. Vurdering av prosjektet blir en prøve der de må svare på noen av arbeidsoppgavene de forberedte seg med. Spørsmålene på prøven vil derimot dreie seg om designmanualen de har utarbeidet selv. (Lurer på om jeg skal foreslå gruppeprøve… Noen som har prøvd det?)

This entry was posted in grafisk design, info/PR, læring, oppgave. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>