Digital kompetanseheving av lærere / HISF

Da er de to første kursdagene i oppdragsjobben min for Høgskulen i Sogn og Fjordane vel overstått. Kompetansen til de 60 lærerne vi har kurset har jevnt over veldig ulike kompetansenivåer. Og forhåpentligvis er det likere nå etter kurset. Jeg legger ut presentasjonen vår her. Carl Nyborg-Kristensen på IT-avdelingen og jeg samarbeider om kurset og bruker Google docs og Diigo/delicious for å samle kilder, lage kursopplegg og kurspresentasjoner. Vi har kalt den beta-versjon, og regner med justeringer etterhvert som vi skal ha flere kurs.

Som vanlig en en ppt kun en liten del av hele kurset. Men jeg legger den ut. Selv har jeg hatt stor nytte av JonHoem sin presentasjon, Ingunn Kjøl Wiik og Petter Bae Brandzæg. Nesten så jeg er mest fornøyd med de humoristiske innslagene vi hadde med. Det fikk alle til å senke skuldrene og begynne med ny giv.

This entry was posted in deling, digital kompetanse, kurs. Bookmark the permalink.

One Response to Digital kompetanseheving av lærere / HISF

  1. Eva B says:

    Dette ser flott ut Albertine – det blir spennende å se hva slags effekt det får på lærerne :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>