Flickr

Josten på langs

Dette bilde er fra en Josten på langs tur jeg gjorde med noen venninner våren 2004.

Nå har jeg lastet en masse bilder på nyopprettet konto på Flickr. Har tenkt å gå pro så jeg kan laste opp så mange bilder jeg bare orker.

Kanskje dette endelig er måten å få en oversikt over bilder som ligger i ulike programmer og på CD er og diverse fra mange år tilbake.

This entry was posted in foto. Bookmark the permalink.

3 Responses to Flickr

 1. Leif Harboe says:

  Hei, Flickr er gode greier – jeg har brukt det en god stund og kan bare anbefale det. Har f.eks. brukt det i forbindelse med feriebloggen: http://flickr.com/photos/leif/sets/72157600109796888/show/
  God sommer fra
  Leif

 2. alb*aab says:

  Imponerende! Både mengden bilder! Og ikke minst en begivenhetsrik tur i Canada og USA! Ser ut som dere virkelig har skummet essensen!

  Jeg har kjent til Flickr i lang tid, men har vært usikker på hvor komfortabel jeg er med å legge ut så mye personlig ut på nett. Så jeg tester ut følelsen av det en liten stund.

  Hva slags tanker har du om det, siden du har lagt ut bilder i flere år allerede?

 3. Leif Harboe says:

  Ikke helt enkelt å si – man må jo gjøre det man er komfortabel med. Datatilsynets retningslinjer er veldig strenge – så strenge at jeg ikke ser jeg kan overholde dem i privat sammenheng. Jeg har vel et par hundre bilder som kun “venner og kjente” har tilgang til, men det meste legger jeg åpent ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>